Isukki tilasi myös kakun jossa on välissä mansikkaa ja koristeena kermaa ja mansikoita ja ananasrenkaita...... Piti siis soveltaa...
Välissä on mansikoita ja ananasmoussea. En kostuttanut lainkaa, sillä mansikat oli vielä vähän kohmeessa kun laitoin ne kakkuun. Ihan hyvin kostuttivat :) Ladoin siis mansikoita ensin kakkupohjalle ja moussen päälle.
Vispikermapursotukset on makeutettu tomusokerilla. Eka kertaa kokeilin kuulemaani ideaa, ja aika hyvin kyllä tomu kovettaa tuon kerman!
Ananasmousse<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
6 liivatelehteä
2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
2 dl ranskankermaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa (laitoin Philadelphiaa)
1½dl sokeria
2tl vaniljasokeria
1prk ananasmurskaa + ½dl lientä
Liota liivatteet ja valuta ananaksesta mehu. Vatkaa kerma. Sekoita ranskankerma, tuorejuusto, sokeri, vaniljasokeri ja ananasmurska. Sekoita liivatteet puoleen desiin kiehuvaa ananasmehua, anna jäähtyä hetki. Lisää liivateseos ja viimeisenä vaniljavaahto.
Tässä vielä kuva kakun sisuksista.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.