Koulussa on usein Herkuttelijan broilerivuokaa, niin ajattelin kotona soveltaa kaapin antimista jotain vastaavaa :) Kevyttä ja hyvää!

Tästä satsista tuli meille muutamaks päiväks ruoka :) Näyttää vähän epäilyttävälle tuo liemi, mutta oli hyvää!

1479405.jpg

5       isoa perunaa

2       porkkanaa

1       sipuli

450g broiskun filesuikaleita

150g juustoraastetta

         valkosipulirouhetta

1prk Creme Bonjour Cuisine (yrtti-valkosipuli)

1prk Creme Fraichea (Ingman)

1dl    maitoa

        Aromattia

        pippursekoitusta

        suolaa

        valkosipulijauhetta

        currya

        sweet chili saucea

 

Kuutioi perunat pieniksi kuutioiksi, viipaloi porkkana ja silppua sipuli. Purista sekaan muutama valkosipulinkynsi tai laita purkista kuivattua rouhetta. Kippaa sekaan raa'at broiskusuikaleet ja juustoraaste ja sekoita. Sekoita loput ainekset kastikkeeksi ja lopuksi sekoita kaikki yhteen.

Paista 200C ainakin tunti. Syvemmässä vuuassa jää helposti keskeltä raa'aksi.