Koulussa on usein Herkuttelijan broilerivuokaa, niin ajattelin kotona soveltaa kaapin antimista jotain vastaavaa :) Kevyttä ja hyvää!
Tästä satsista tuli meille muutamaks päiväks ruoka :) Näyttää vähän epäilyttävälle tuo liemi, mutta oli hyvää!
5 isoa perunaa
2 porkkanaa
1 sipuli
450g broiskun filesuikaleita
150g juustoraastetta
valkosipulirouhetta
1prk Creme Bonjour Cuisine (yrtti-valkosipuli)
1prk Creme Fraichea (Ingman)
1dl maitoa
Aromattia
pippursekoitusta
suolaa
valkosipulijauhetta
currya
sweet chili saucea
Kuutioi perunat pieniksi kuutioiksi, viipaloi porkkana ja silppua sipuli. Purista sekaan muutama valkosipulinkynsi tai laita purkista kuivattua rouhetta. Kippaa sekaan raa'at broiskusuikaleet ja juustoraaste ja sekoita. Sekoita loput ainekset kastikkeeksi ja lopuksi sekoita kaikki yhteen.
Paista 200C ainakin tunti. Syvemmässä vuuassa jää helposti keskeltä raa'aksi.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.