Tällaisia... Tästä ohjeesta tuli parikymmentä pasteijaa.
Rahka-voitaikina:
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
250 g voita/margariinia
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
suolaa
paprikajauhetta
pizzamaustetta
250g maitorahkaa
Nypit rasva, jauho ja mausteet, lisää rahka ja sekoita. Kaulitse taikina suorakulmaisen muotoiseksi ja leikkaa neliöiksi.
Täyte:
1 pss kinkkusuikaleita
100g valkosipulituorejuustoa
1 ½ dl juustoraastetta
ruohosipulisilppua
mustapippuria
suolaa
Sekoita täytteen aineet keskenään. Laita nokareita taikinalle ja taita kolmioiksi. Painele haarukalla vielä saumat kiinni. Voitele munalla. Paista 200 astetta n. 10 - 15 min.
Miulla jäi hieman täytettä yli... Ehkä kolmelle pasteijalle olisi vielä riittänyt ;)
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.