Otin sulamaan possusuikaleita ja sitten siivoillessa törmäsin viime syksynä kuivattuihin suppiksiin... Siitä se ajatus sitten lähti  Tää oli kyllä niin mahtavan hyvää, vaikken mikään sieni-ihminen olekaan... Ja tästä tosiaan saa ihan vaan sienikastikkeen jättämällä lihan pois

 

Possu-suppiskastike

300g   possusuikaleita
1   sipuli
2dl   suppilovahveroita (itellä siis kuivattuja)
2prk   ruokakermaa
1   kasvisliemikuutio
mustapippuria
valkopippuria
vettä

Pilko sipuli ja paista lihasuikaleiden (mulla oli marinoituja, joista pesin isoimmat mausteet pois ) kanssa, hauduta jonkun aikaa. Lisää sienet, kerma ja mausteet. Jos haluat löysempää lientä, ohenna kastiketta vedellä (laitoin muutaman lusikallisen vettä jossa liotin kuivia sieniä muutaman tunnin). Anna kastikkeen muhia hetki. Itse hauduttelin lähes koko sen ajan mitä perunat kiehuivat.