Otin sulamaan possusuikaleita ja sitten siivoillessa törmäsin viime syksynä kuivattuihin suppiksiin... Siitä se ajatus sitten lähti Tää oli kyllä niin mahtavan hyvää, vaikken mikään sieni-ihminen olekaan... Ja tästä tosiaan saa ihan vaan sienikastikkeen jättämällä lihan pois
Possu-suppiskastike
300g possusuikaleita
1 sipuli
2dl suppilovahveroita (itellä siis kuivattuja)
2prk ruokakermaa
1 kasvisliemikuutio
mustapippuria
valkopippuria
vettä
Pilko sipuli ja paista lihasuikaleiden (mulla oli marinoituja, joista pesin isoimmat mausteet pois ) kanssa, hauduta jonkun aikaa. Lisää sienet, kerma ja mausteet. Jos haluat löysempää lientä, ohenna kastiketta vedellä (laitoin muutaman lusikallisen vettä jossa liotin kuivia sieniä muutaman tunnin). Anna kastikkeen muhia hetki. Itse hauduttelin lähes koko sen ajan mitä perunat kiehuivat.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.