Tein pikkuruisen kinuskikakun kun kummipojan synttärit missaanneet halusivat maistaa kanssa kakkua. Eli tässä siis samat täytteet kun Yodassa, mutta pintaan keittelin kinuskin ja reunoille harjoittelin pursotusta. Ensimmäistä kertaa kokeilin ruusutyllaa tuohon reunaan ja kylläpä vaan oli yllättävän hankalaa tajuta miten se kerma sieltä reiästä tuleekaan

Täytteenä siis valkosuklaa- ja mustikkamousset, reunoilla vaniljasokerilla maustettu vispikerma sekä koristeena mustikanvarpujen lisäksi kauan sitten tekemiäni kokeilukukkia.

Kinuski

1dl   kuohukermaa
0,5dl   fariinisokeria
0,5dl   tavallista sokeria

Kaada kerma ja sokerit kattilaan ja kiehuttele seosta hiljalleen välillä hämmentäen niin kauan, kunnes se alkaa saostua. Tiputa tippa kinuskia kylmään veteen, jos kinuski ei liukene veteen vaan jää kiinteäksi köntiksi, kinuski on valmista
Kaada kinuski kakun pintaan (älä liian paksusti, muuten kakkua on hankala leikata) ja annan jähtyä ennen kerman pursotusta. Ota kakku hyvissä ajoin ennen tarjoilua lämpimään, jotta kinuski ehtii hieman pehmetä.

Itse tein hieman paksun kinuskin ja meinasi kakku painua ihan kasaan leikattaessa