Elämäni ensimmäinen pannacotta... Eikä mennyt ihan putkeen tämäkään Kun nämä oli hyytymässä niin kerma nousi maidon pintaan ja valkosuklaa vielä kerman päälle... Pitää kokeilla vielä uusiks, maku oli oikein hyvä kyllä...
Valkosuklaapannacotta
6 annosta
4 liivatelehteä
2,5dl maitoa
4dl kuohukermaa
130g valkosuklaata
2rkl sokeria
2tl vaniljasokeria
Laita liivatelehdet pehmiämään kylmään veteen noin 5 minuutiksi.
Kiehauta maito ja kerma kattilassa. Paloittele ja lisää suklaa ja sokerit kermamaidon joukkoon. Purista ylimääräinen vesi liivatteista ja liota ne kermaseokseen.
Annostele annoslaseihin tai silikonisiin muffinssivuokiin ja laita jääkaappiin kylmenemään vähintään neljäksi tunniksi.
Tarjoa pannacotan kanssa marjoja tai hedelmiä. Minä laitoin pakastemansikoita maustettuna vaniljasokerilla.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.