Yhteishyvän ruokalehdessä oli mukavan oloinen ohje, sitä sitten sovelsin oman kaapin sisällölle sopivaksi. Oikein makoista arkiruoka! Kirjoitin ohjeeseen sulkuihin omat sovellukset
Nakkigratiini
1pkt prinssinakkeja
6dl gnocchi-simpukkapastaa (penneä)
1prk chilillä maustettua tomaattimurskaa (tavallista tomaattimurskaa ja mausteita)
2 kananmunaa
1dl sinappikurkkusalaattia (tavallista kurkkusalaattia ja sinappia)
2dl emmentaljuustoraastetta
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Paahda nakkeja pannulla, kunnes ne saavat hieman väriä.
Sekoita tomaattimurskan joukkoon kananmunat ja sinappikurkkusalaatti. Levitä valutetut pastat ja nakit voideltuun uunivuokaan ja valuta päälle tomaatti-munaseos. Ripottele pinnalle juustoraaste. Kypsennä laatikkoa 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
Paistolämpötila 200 astetta. Paistoaika 30 minuuttia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.