Tehtiin yks ilta pizzaa, vaihteeks pannusellaista. Tässä toisen pizzan täytteitä, toisessa oli kinkkua ja mozzarellaa ja... en muista enää muita
Myllärin kanapizza
Pohja
1dl Sulatettua rasvaa tai öljyä
2,5dl Vehnäjauhoja
2dl Ohrajauhoja
0,5tl Suolaa
1,5dl Kädenlämpöistä maitoa
25g Hiivaa
Täytteet
Tomaattipyrettä
Ketsuppia
Mustapippuria
Broilerin filesuikaleita (tässä valkosipulimarinoituja)
Persikkaa
Aurajuustoa
Mozzarellaraastetta
Pizzamaustetta
Nypi jauhot, rasva sekä suola, lisää maito ja siihen liotettu hiiva. Vaivaa taikinaksi ja anna kohota liinan alla.
Tästä määrästä tulee yksi pyöreä, tuplaa taikinan määrä jos haluat pellillisen. Kaulitse taikina sopivan kokoiseksi vuokaan ja anna kohota hetki. Painele taikinan keskustaa hieman litteämmäksi täytteitä varten.
Levitä taikinan päälle yhteen sekoitetut tomaattipyre, ketsuppi ja pippuri.
Huuhdo marinoiduista broilersuikaleista marinadi pois siivilän avulla ja paista kypsiksi pannulla. Levitä suikaleet pyreen päälle. Viipaloi persikanpuolikkaat ja asettele broilersuikaleiden päälle. Murenna pizzalle seuraavaksi Aurajuusto, ripottele pizzamauste (tässä välissä se ei pääse palamaan uunissa) ja lopuksi mozzarellaraaste.
Paista 225 asteessa noin 15 min.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.