Hohhoh. Pitkästä aikaa taas jotain päivitystä..... Tällaisen mangokakun pyöräytin kun mentiin pitkästä aikaa käymään kotikotona. Ohje on alunperin Myllyn Parhailta, pikkuisen fiksasin. Ja hyvää oli, yllättäen

Mango-juustokakku

Pohja
100g   Digestive-keksejä
70g   voisulaa

Täyte
6   liivatelehteä
½dl   mangotölkin lientä
1tlk   säilykemangoa soseena (n. 250 g / 400 g)
200g   maustamatonta tuorejuustoa
100g   creme fraishea
½dl   sokeria
1tl   vaniljasokeria
½dl   sitruunamehua tai sitrus-, manteli- tms. likööriä
4dl   vispikermaa

Päälle
3dl   mangososetta (esim. lastenruokasosetta)
4   liivatetta
vaniljasokeria

Murskaa keksit ja sekoita voisula sekaan. Painele tasaiseksi irtopohjavuuan pohjalle.

Liuota liivatteita kylmässä vedessä 10 min. Kuumenna ½ dl mangolientä kiehuvaksi esim. mikrouunissa lasissa. Puristele liivatteet liotusvedestään ja sulata ne kuumentamaasi liemeen. Lisää tuorejuustoon, creme fraishe, liivateseos, soseutettu mango ja muut maustavat ainekset. Vatkaa kerma vaahdoksi erikseen ja yhdistä siihen varovasti juustomangoseos. Kaada hyytelö torttupohjalle. Hyydytä jääkaapissa.

Liuota koristehyytelön liivatteet myös ensin kylmässä vedessä. Puristele liivatteet liotusvedestä ja sulata ne mangososeen kanssa (n. ½ dl) kiehuvaksi esim. mikrossa lasissa.  Lisää loppu sose joukkoon ja mausta halutessasi vaniljasokerilla. Levitä seos juustotäytteen päälle ja anna hyytyä vähintään seuraavaan päivään. Koristele ennen tarjoilua.