Nam! Siis NAM!!! Tämä ohje on Fazerin suklaakirjasta. Tää on tosi helppo, ja voi tehä vaikkapa jälkkäriannoksiks suoraan kulhoihin.

Suklaa-juustokakku

Pohja:
200g   digestive-keksejä
75g   voita

Päälle:
500g   mascarpone-juustoa
2dl   ranskankermaa
1tl   vaniljasokeria
150g   valkosuklaata
200g   tummaasuklaata (ite laitoin vain puolet tästä ja hyvää tuli)

Murskaa keksit ja sekoita ne sulatetun voin kanssa tasaiseksi. Vuoraa halkaisijaltaan 24cm irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla. Painele keksiseos vuoan pohjalle.
Sekoita keskenään juusto, ranskankerma ja vaniljasokeri. Jaa seos kahteen kulhoon. Sekoita toiseen kulhoon lisäksi sulatettu valkosuklaa, ja toiseen sulatettu tummasuklaa. Kaada valkoisen suklaan seos vuokaan keksipohjan päälle ja levitä tasaiseksi. Lusikoi tumman suklaan seos päälle ja tasoita. Voit pyöräyttää haarukalla kakun pintaa niin kerrokset hieman sekoittuvat ja pinnasta tulee marmorisen näköinen.
Laita jääkaappiin vähintään kolmeksi tunniksi.