Nam! Siis NAM!!! Tämä ohje on Fazerin suklaakirjasta. Tää on tosi helppo, ja voi tehä vaikkapa jälkkäriannoksiks suoraan kulhoihin.
Suklaa-juustokakku
Pohja:
200g digestive-keksejä
75g voita
Päälle:
500g mascarpone-juustoa
2dl ranskankermaa
1tl vaniljasokeria
150g valkosuklaata
200g tummaasuklaata (ite laitoin vain puolet tästä ja hyvää tuli)
Murskaa keksit ja sekoita ne sulatetun voin kanssa tasaiseksi. Vuoraa halkaisijaltaan 24cm irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla. Painele keksiseos vuoan pohjalle.
Sekoita keskenään juusto, ranskankerma ja vaniljasokeri. Jaa seos kahteen kulhoon. Sekoita toiseen kulhoon lisäksi sulatettu valkosuklaa, ja toiseen sulatettu tummasuklaa. Kaada valkoisen suklaan seos vuokaan keksipohjan päälle ja levitä tasaiseksi. Lusikoi tumman suklaan seos päälle ja tasoita. Voit pyöräyttää haarukalla kakun pintaa niin kerrokset hieman sekoittuvat ja pinnasta tulee marmorisen näköinen.
Laita jääkaappiin vähintään kolmeksi tunniksi.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.