Taas jatkuu mangokakkukokeilut Kinuskikissan blogista otin ohjeen jota hieman muokkasin... Ihanan keväinen kakku

Myös tuohon ihanaan koristeluun otin ohjeen Kinuskikissalta. En nyt ala kirjoittamaan sitä tähän. Oli tosi helppoa vaikka hieman jännittikin tuon reunuksen kanssa. Kuvassa olen vain hieman raottanut reunuksen leivinpaperia, koska halusin pitää paperit paikoillaan automatkan ajan Koristeet on tummaa suklaata ja valkoisia suklaarakeita.

Appelsiini-mangojuustokakku

Pohja:
200g   domino-keksejä
50g   margariinia

Täyte:
2   appelsiinin kuoriraaste
200g   appelsiinituorejuustoa
1prk   säilykemangoa (tai pari prk mangososetta)
100g   valkosuklaata
3½dl   vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
1dl   appelsiinimehua
8 liivatelehteä

Kiille:
3 liivatelehteä
1prk (295ml)   appelsiini-mangosmoothieta
1prk   mangopilttiä

Murskaa dominot täytteineen. Sulata margariini ja lisää keksimurskan joukkoon. Sekoita tasaiseksi. Painele seos vuoan pohjalle.
Laita täytteen liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Sekoita tuorejuusto, kuoriraaste, säilykemango (soseuta sauvasekoittimella ettei jää niitä mangon ikäviä karvoja sekaan, nimim. kokemuksen syvä rintaääni)) ja sulatettu valkosuklaa yhteen. Kuumenna appelsiinista puristettu mehu ja sulata siihen pehmentyneet liivatteet ja sekoita juustoseokseen. Vaahdota vaniljakastike ja lisää se varovasti täytteeseen. Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa muutama tunti.
Laita kiilteen liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Lämmitä ½ dl smoothiesta ja sulata joukkoon liivatteet. Sekoita lopun smoothien joukkoon mangopiltti ja liivateseos ja kaada täytteen päälle. Anna hyytyä kylmässä vähintään pari tuntia.