Miehelle pikainen synttärikakku. Siksi tällainen sekoituskakku kun minä en syö "raakaa" kalaa ja miehelle halusin tehdä hänen herkkuaan.

Tää on mun oma bravuurivoikkari. Ihanan simppeli tehdä ja simppelit maut - ei mitään sekametelimössöjä.

Sekalaisvoikkarikakku

Tummaa vuokaleipää
Paahtoleipää (itse valitsen tähänkin yleensä jotain hieman tummempaa kuin ihan pelkkä vehnä)

Kostutukseen kasvisliemikuutio ja vettä (kinkkukakkuun normisti lihaliemi ja kalakakkuun kalaliemi)

Täytteeksi
kahteen väliin munavoita (kun ei keitä munia ihan kivikovaks niin ei tartte laittaa voitakaan niin paljoa!)
Yhteen väliin levitin majoneesia jonka päälle ripottelin toiselle puolen paljon ihanaa korpelan palvirouhetta ja persiljasilppua ja toiselle puolen pilkottua kylmäsavulohta ja tilliä
yhteen väliin ruohosipulituorejuustoa ja sen päälle toiselle puolen taas palvirouhetta ym ja toiselle puolen murustin lämminsavulohta ja tilliä

Reunoihin tein hieman voisemman munavoin (että pysyy paikallaan) ja pinnan voitelin majoneesilla.

Koristeeksi en laittanut kun palvirouhetta ja kylmäsavulohta, pari kirsikkatomaattia, kurkku- ja juustosydämiä ja herneenversoja


Tällä kertaa kokeilin kasata kakun leivinpaperilla vuorattuun suorakaiteen muotoiseen astiaan josta sitten kippasin sen tarjoiluastiaan ja laitoin yöksi painon päälle. Oli tosi helppo tehdä se tuohon astiaan, sai reunoja myöten täytettyä eikä tarvinut leikata tyhjiä leipäreunoja pois