Pääsiäiseksi halusin heltaisen kakun ja tokikin harjoittelin siihen noita suklaajuttuja taas. No. Suklaa oli aika kökköstä eikä tullut porsottamisesta oikein mitään ku suklaa tulppas reiän jatkuvasti Kakku on tehty sillä periaatteella että mitä keltaista ja siihen sopivaa kaapista nyt löytyykään. 

Persikka-mangojuustokakku

Pohja:
200g   digestive keksejä
80g   margariinia

Täyte:
250g   mascarponejuustoa
2prk   mangopilttiä
1prk   säilykepersikkaa (se pienempi purkki)
100g   valkosuklaata
2,5dl   vispikermaa
   vaniljasokeria
1dl   hedelmämehua (laitoin Marlin appelsiini-mandariini-tyrni-vitalia)
7 liivatelehteä

Kiille:
3 liivatelehteä
1dl   hedelmämehua (laitoin Marlin appelsiini-mandariini-tyrni-vitalia)
1prk   mangopilttiä
   vaniljasokeria

Murskaa keksit ja sekoita siihen sulatettu margariini. Sekoita tasaiseksi. Painele seos vuoan pohjalle.
Laita täytteen liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Sekoita tuorejuusto, mangososeet ja säilykepersikat (valuta nesteet pois ja soseuta!) ja sulatettu valkosuklaa yhteen. Kuumenna hedelmämehu ja sulata siihen pehmentyneet liivatteet ja sekoita juustoseokseen. Lisää vaniljasokerilla maustettu vaahdotettu vispikerma varovasti täytteeseen. Kaada täyte vuokaan keksipohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa muutama tunti.
Laita kiilteen liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Lämmitä hedelmämehu ja sulata joukkoon liivatteet. Sekoita liivateseos ja vaniljasokeri mangopiltin sekaan ja kaada täytteen päälle. Anna hyytyä kylmässä vähintään pari tuntia.