Pääsiäiseksi halusin heltaisen kakun ja tokikin harjoittelin siihen noita suklaajuttuja taas. No. Suklaa oli aika kökköstä eikä tullut porsottamisesta oikein mitään ku suklaa tulppas reiän jatkuvasti Kakku on tehty sillä periaatteella että mitä keltaista ja siihen sopivaa kaapista nyt löytyykään.
Persikka-mangojuustokakku
Pohja:
200g digestive keksejä
80g margariinia
Täyte:
250g mascarponejuustoa
2prk mangopilttiä
1prk säilykepersikkaa (se pienempi purkki)
100g valkosuklaata
2,5dl vispikermaa
vaniljasokeria
1dl hedelmämehua (laitoin Marlin appelsiini-mandariini-tyrni-vitalia)
7 liivatelehteä
Kiille:
3 liivatelehteä
1dl hedelmämehua (laitoin Marlin appelsiini-mandariini-tyrni-vitalia)
1prk mangopilttiä
vaniljasokeria
Murskaa keksit ja sekoita siihen sulatettu margariini. Sekoita tasaiseksi. Painele seos vuoan pohjalle.
Laita täytteen liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Sekoita tuorejuusto, mangososeet ja säilykepersikat (valuta nesteet pois ja soseuta!) ja sulatettu valkosuklaa yhteen. Kuumenna hedelmämehu ja sulata siihen pehmentyneet liivatteet ja sekoita juustoseokseen. Lisää vaniljasokerilla maustettu vaahdotettu vispikerma varovasti täytteeseen. Kaada täyte vuokaan keksipohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa muutama tunti.
Laita kiilteen liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Lämmitä hedelmämehu ja sulata joukkoon liivatteet. Sekoita liivateseos ja vaniljasokeri mangopiltin sekaan ja kaada täytteen päälle. Anna hyytyä kylmässä vähintään pari tuntia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.