Kyllä meillä syödään ruokaakin joskus :) ... grilliruokienkin lisäksi...
Palapaistiohjetta etsin kun en koskaan ollut tehnyt ja Marin maistuvat -blogista otin mallia miten tehdä. Tooooosi mureaa tuli
Palapaisti
400g naudan palapaistia
voita paistamiseen
2-3rkl vehnäjauhoja
3dl vettä
1 sipuli
2-3 porkkanaa
1 kasvisliemikuutio
5-6 maustepippuria
1dl ruokakermaa
Pilko porkkanat ja sipuli. Ruskista lihakuutiot margariinissa. Kaada ne porkkanoiden ja sipulin kanssa uunin kestävään kannelliseen vuokaan. Lisää pannulle hieman margariinia ja ruskista vehnäjauhot. Lisää vesi ja kasvisliemikuutio. Kiehauta ja sekoita hyvin tasaiseksi. Lisää vuokaan maustepippureiden kera. Kypsennä palapaistia ensin uunissa 200 asteessa 30 min, laske tämän jälkeen lämpötila 150 asteeseen ja jatka kypsentämistä vielä noin 2 tuntia, jotta lihasta tulee mureaa.
En enää muista laitoinko uuniin vai poristelinko kattilassa vaan
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.