Pohjana kuuden munan sokerikakkupohja (27cm vuoka) ja kostukkeena maito.
Täytteet:
1.
100g maustamatonta tuorejuustoa
2dl vispikermaa
1tl vaniljasokeria
100g tummaa suklaata
kotimaisia vadelmia
2.
100g maustamatonta tuorejuustoa
2dl vispikermaa
1tl vaniljasokeria
130g valkosuklaata
kotimaisia vadelmia
Jaa kakkupohja kolmeen osaan (niin että tulee kaksi täytettävää väliä). Kostuta kerrokset.
Sulata tummasuklaa ja sekoita tuorejuuston ja vaniljasokerin sekaan. Vaahdota kerma ja sekoita varovasti tuorejuustoseokseen. Levitä kakkupohjan ensimmäiseen väliin ja ripottele päälle vadelmia.
Tee samalla tavalla valkosuklaatäyte ja ripottele senkin päälle vadelmia.
Nosta kakku hyytymään jääkaappiin.
Kuorrutin kakun vispikermalla johon sekoitin vaniljakreemijauhetta kovettimeksi ja laitoin tuohon yläreunan pursotukseen puolet mansikkakermavaahtoa ja puolet tavallista kermavaahtoa niin sai kivasti väriä.
Koristeet sokerimassaa, koristehelmiä ja glitteriä.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.