Ihana kummityttö kyläili vanhempineen, tekaisin kahvipöytään pienen kakun kaapista löytyvistä materiaaleista. Oikein hyvää kyllä tuli!

suklaakaakku-normal.jpg

 

Suklaajuustokakku
Tästä tulee pieni, noin 17cm kakku, tuplana tämä niin saat "normaalinkokoisen" kakun

1/3pkt   digestive -keksejä
30g   voisulaa

125g   mascarpone -juustoa
1tl   hunajaa
1dl   pähkinäsuklaalevitettä
3palaa   valkosuklaata
50g   tummaa suklaata
50g   maitosuklaata
2,5   liivatelehteä
1/4dl   kahvia
2,5dl   vispikermaa

kermavaahtoa
vadelmia

Murskaa keksit ja sekoita voisula sekaan. Painele leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuuan pohjalle.
Laita liivatteet kylmään veteen pehmenemään.
Sulata tumma- ja maitosuklaa sekä rouhi melko rouheaksi valkosuklaa.
Sekoita mascarpone, hunaja ja pähkinäsuklaalevite yhteen. Sekoita valkosuklaarouhe sekä hieman jäähtynyt suklaasula (voi sulattaa yhdessä) juustoseokseen.
Vaahdota kerma. Sulata pehmenneet liivatteet kuumaan kahviin ja sekoita juustoseoksen sekaan. Nostele kermavaahto varovasti joukkoon.
Anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään. Koristele kermavaahdolla ja kotimaislla vadelmilla.