Ihana kummityttö kyläili vanhempineen, tekaisin kahvipöytään pienen kakun kaapista löytyvistä materiaaleista. Oikein hyvää kyllä tuli!
Suklaajuustokakku
Tästä tulee pieni, noin 17cm kakku, tuplana tämä niin saat "normaalinkokoisen" kakun
1/3pkt digestive -keksejä
30g voisulaa
125g mascarpone -juustoa
1tl hunajaa
1dl pähkinäsuklaalevitettä
3palaa valkosuklaata
50g tummaa suklaata
50g maitosuklaata
2,5 liivatelehteä
1/4dl kahvia
2,5dl vispikermaa
kermavaahtoa
vadelmia
Murskaa keksit ja sekoita voisula sekaan. Painele leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuuan pohjalle.
Laita liivatteet kylmään veteen pehmenemään.
Sulata tumma- ja maitosuklaa sekä rouhi melko rouheaksi valkosuklaa.
Sekoita mascarpone, hunaja ja pähkinäsuklaalevite yhteen. Sekoita valkosuklaarouhe sekä hieman jäähtynyt suklaasula (voi sulattaa yhdessä) juustoseokseen.
Vaahdota kerma. Sulata pehmenneet liivatteet kuumaan kahviin ja sekoita juustoseoksen sekaan. Nostele kermavaahto varovasti joukkoon.
Anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään. Koristele kermavaahdolla ja kotimaislla vadelmilla.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.