Jälleen kerran on juhlittu yhden kummitytön 1-vuotispäivät. Tein tytön äidin toiveesta Pikku Myyn, jossa jotenkin pitäisi näkyä ykkönen. Tässä sitä ei näy, koska se ykkönen oli sokerimassasta askarrellussa ajatuskuplassa jonka asensin paikalleen vasta juhlapaikalla. Tein ajatuskuplan, sekä pari pienempää kuplaa ajatuskuplalle "varreksi", jotka tuikkasin coctailtikkuun ja isoimpaan kuplaan piirsin elintarviketussilla "1v".

PikkuMyy2-normal.jpg

Kakku on jälleen kerran täytetty mustikka-vadelma -täytteellä, se on takuuvarma. Joskin tällä kertaa onnistuin jotenkin saamaan hieman liivatteen paakkuuntumaan kun sekoitin valkosuklaa-tuorejuusto-liivate -mössöön kermavaahdon :O Onneks se ei kakussa juurikaan tuntunut ;) Kakku on kuorrutettu sokerimassan ja marsipaanin sekoituksella. Olen sen todennut helpommaksi kuin vaahtismassa, eikä makukaan ihan hirveä ole kun siinä on sitä sokerimassaa mukana ;)

Tein kaksi kääretorttupohjaa (joista kyllä jäi tosi paljon itselle naposteltavaksi ;) ), kostutin vadelmalimulla ja kakun ja kuoren välissä on voikreemi.

PikkuMyy4_1013-normal.jpg

PikkuMyy3_1013-normal.jpg

PikkuMyy_1013-normal.jpg