Tytär täytti 2 vuitta. Toiveena synttäreiden suhteen oli mansikat ja ilmapallot. Ilmapallot tuli siis koristeisiin ja mansikka tuli tarjoiluhin, kotimaisia mansikoita kun en saanut niin en halunnut tehdä perinteistä kermakakkua.

Kuorrutteeksi ostin valmiiksi värjätyn sokerimassan, kuorrutteen alla sokerikreemi. Täytteenä mansikoita ja mangomousse. Kostutus maidolla.

20160612_152838.jpg

Mangomousse

2,5 dl   kermaa
100 g   maustamatonta tuorejuustoa
125 g   maitorahkaa
2 dl   mangososetta (bonne)
1 rkl   vaniljasokeria 
n0,5 dl   sokeria
4   liivatelehteä
1-2 rkl   sitruunamehua

Laita liivatekehdet likoamaan kylmään veteen noin viideksi minuutiksi. Vatkaa maitorahka, tuorejuusto, sokerit ja mangosose tasaiseksi. Kuumenna sitruunamehu ja sulata pehmeät liivatteet siihen. Lisää liivateneste tuorejuustomassaan tasaisena nauhana samalla sekoittaen. Nostele vaahdotettu kerma varovasti massan sekaan ja sekoita tasaiseksi. 

Puolita mansikat ja asettele kostutetun kakkupohjan päälle, kaada puolet mangomoussesta päälle. Laita seuraava kakkukerros ja kostuta. Ja taas puolitetut mansikat ja mangomousse :)

20160612_152933.jpg20160612_102717.jpg