Tämäkin vielä pois kamerasta pyörimästä.

Tällä ohjeella tulee ihan mielettömän pehmeitä sarvia!!! Laitoin täytteeksi nyt vain juustoa kun sitä oli niin tuhottomasti että piti saada kulutettua. Mutta vaikka Aura-juusto olis ollut kova sana! Ai niin mutta osassa on aika crispiksi paahdettua pekonia lisäksi. IHANAA!!!

880268.jpg

Taikina 24kpl

 

7 1/2 dl      vehnäjauhoja

 

1 tl             suolaa

 

200 g         voita tai margariinia                                              

 

2,5 dl         maitoa

 

40 g           hiivaa

 

200 g         juustoraastetta

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

 

Voiteluun  kananmunaa

 

 

Pinnalle    juustoraastetta

 

 

Sekoita vehnäjauhot ja suola keskenään. Nypi rasva jauhojen kanssa murumaiseksi seokseksi. Murenna hiiva kädenlämpöisen maidon joukkoon. Lisää maitoseos yhdellä kertaa jauhoihin ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada taikina jauhotetulle pöydälle ja jaa taikina kolmeen osaan. Kauli jokaisesta n. 1 cm:n paksuinen levy. Leikkaa levyt taikinapyörällä kahdeksaksi kolmioksi. Jaa juustoraaste kolmioille, kierrä ne rullalle ja muotoile sarviksi. Anna sarvien kohota liinan alla. Voitele sarvet kananmunalla ja ripottele pinnalle juustoraastetta (tai jotain siemeniä...). Paista 225-asteessa n. 10 minuuttia.

Kannattaa viiltää kolmioiden uloimmalle sivulle (siihen josta alat rullaamaan) pieni halkio niin sarvesta tulee vähän kuohkeampi. Ymmärsiköhän kukaan...