Tää on NÌIIN hyvää ja raikasta! Tällä kertaa tosin laitoin pakkaseen ja syötiin jäädykkeenä Tuo punainen tuossa vieressä on Madeiralta salakuljetettu tamarillo, puutomaatti. Aivan törkyisen herkullinen! Kuva ei oo paras mahdollinen kun oli niin kova kiire syömään
Mango-passionhedelmäkakku
Pohja
180g Digestive-keksejä
½ tl Kanelia
75g Voita
1 rkl Aprikoosimarmeladia
Täyte
1 tlk (n 425g) Mangoviipaleita
1 ½ rkl Liivatejauhetta (n 5 liivatelehteä)
6 Passionhedelmää
1 Appelsiini
4 Kananmunaa
150g Hienoa sokeria
200g Mascarpone-juustoa
2dl Kermavaahtoa
Koristelu
2 Tuoretta, viipaloitua mangoa
1-2 Kuorittua ja viipaloitua kiiviä
1 Passionhedelmän sisus
Murusta keksit ja sulata voi ja aprikoosimarmeladi kattilassa, sekoita kaikki yhteen ja levitä vuokaan.
Ota mangon lientä n 1dl pieneen kulhoon ja lisää liivatejauhe siihen turpoamaan 5min. Laita vesihauteeseen kunnes neste on kirkastunut.
Asettele muutama mangoviipale vuoan reunoille koristeeksi, muussaa loput. Ota passionin hedelmän sisuksista mehu siivilän avulla, raasta appelsiinin kuori ja purista mehu kulhoon. Sekoita mangosose, mehut, kuoriraaste ja sulanut liivate.
Erota munien keltuaiset ja vatkaa ne sokerin kanssa vaahdoksi. Vatkaa mascarpone-juusto mukaan. Hämmennä hedelmäseos mukaan ja anna hyytyä.
Vatkaa valkuaiset pehmeäksi vaahdoksi. Nostele ensin kermavaahto, sitten valkuaisvaahto hyytyvään juustoseokseen.
Kaada täyte vuokaan ja anna jäähtyä vähintään 5 h.
Koristele hedelmillä.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.