Persikka-kakusta jäi muutama persikkaviipale, niin tein niistä sitten ihanan kastikkeen...
400g maustamattomia possun kinkkusuikaleita
1 sipuli
2 oman maan valkosipulia (vastaa vissiin 3-4 kynttä)
100g maustamatonta tuorejuustoa
2dl ruokakermaa
2rkl soijaa
1tl mojoa (tulista kastiketta)
muutama persikkaviipale
pienen persikkapurkin liemi
tuoretta basilikaa
paprikajauhetta
pippuria
yrttimaustetta
Paista possu ja sipulit ja anna muhia kannen alla jonkun aikaa (lorautin pari rkl vettä sekaan). Lisää mausteet, soija, tuorejuusto ja kerma ja anna hautua. Lisää lopuksi persikat ja liemi.
Tässä vielä kuva pöydästä, kun kerrankin oli kukkia pöydässä. Kummipoika (5v) halusti ostaa minulle <3 Kiitos!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.