Tällaista pitkästä aikaa. Ikisuosikki
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
400 g jauhelihaa
1 iso sipuli
2 valkosipulin kynttä
1 prk tomaattipyreetä
1 prk tomaattimurskaa
1 prk valkoisia papuja tomaattiliemessä
paljon chilijauhetta (kun ei ollut tuoretta)
pippurisekoitusta
tabascoa
lihaliemikuutio
aromisuolaa
Paista pilkotut sipulit ja jauheliha. Mausta. Lisää tomaattipyre ja -murska sekaan (huuhtelin purkit vielä vesitilkalla ja lisäsin veden pannuun). Anna muhia miedolla lämmöllä kunnes neste on osittain haihtunut ja seos on melko sakeaa. Lisää pavut liemineen ja hauduta vielä kunnes pavut ovat sopivan pehmeitä, niin mautkin on ehtinyt tasaantua sopivasti :)
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.