Eilen syötiin pastaa ja kastike olikin taas aikalailla kootut teokset...

Katike

400 g    tomaattimarinoituja broilerin filesuikaleita

1 pkt    pekonia

1          sipuli

1 prk    Floran kevyt & paksu -ruokakermaa

n 50 g   maustamatonta Creme Bonjouria

n 4 rkl   sweet chili -kastiketta

kourallinen kuivattuja suppilovahveroita

             punaista paprikaa

             kesäkurpitsaa

             kirsikkatomaattia

             tuoretta persiljaa

             tuoretta basilikaa

 

             täysjyväpastaa

 

Paistoin ensin pekonit ja sipulin ja siihen sekaan murkasin anopin kuivaamat suppilovahverot ja broiskut. Suppilovahveroiden olisi pitänyt antaa liueta kyllä hetken enempi niin olisi vähän turvonnut. Sitten sekaan vaan muut aineet. Keräkurpitsan heitin ihan lopussa niin jäi kiva rapsakaksi.

Tuota 4% ruokakermaakin kokeilin ihan eka kerran, tosi paksua se kyllä on! Maussakaan ei juuri ole erosa rasvaisempaan, paitsi tietysti kuohukermasta erottaa kyllä kaikki ruokakermat ;)

En muista koska olisin viimeksi syönyt täysjyväpastaa - yllätyin kuinka pieni ero on maussa tavallisen ja tuon välillä! Olen jotenkin kuvitellut että täysjyväpasta olisi sellasta kovaa ja kuivaa... Miksi ihmeessä terveellisempi vaihtoehto (jälleen kerran) on niin paljon kalliimpaa? Suosittelen kyllä tuota ennemmin kuin tavallista vaaleaa pastaa!