Eilen syötiin pastaa ja kastike olikin taas aikalailla kootut teokset...
Katike
400 g tomaattimarinoituja broilerin filesuikaleita
1 pkt pekonia
1 sipuli
1 prk Floran kevyt & paksu -ruokakermaa
n 50 g maustamatonta Creme Bonjouria
n 4 rkl sweet chili -kastiketta
kourallinen kuivattuja suppilovahveroita
punaista paprikaa
kesäkurpitsaa
kirsikkatomaattia
tuoretta persiljaa
tuoretta basilikaa
täysjyväpastaa
Paistoin ensin pekonit ja sipulin ja siihen sekaan murkasin anopin kuivaamat suppilovahverot ja broiskut. Suppilovahveroiden olisi pitänyt antaa liueta kyllä hetken enempi niin olisi vähän turvonnut. Sitten sekaan vaan muut aineet. Keräkurpitsan heitin ihan lopussa niin jäi kiva rapsakaksi.
Tuota 4% ruokakermaakin kokeilin ihan eka kerran, tosi paksua se kyllä on! Maussakaan ei juuri ole erosa rasvaisempaan, paitsi tietysti kuohukermasta erottaa kyllä kaikki ruokakermat ;)
En muista koska olisin viimeksi syönyt täysjyväpastaa - yllätyin kuinka pieni ero on maussa tavallisen ja tuon välillä! Olen jotenkin kuvitellut että täysjyväpasta olisi sellasta kovaa ja kuivaa... Miksi ihmeessä terveellisempi vaihtoehto (jälleen kerran) on niin paljon kalliimpaa? Suosittelen kyllä tuota ennemmin kuin tavallista vaaleaa pastaa!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.