Kokeilinpa tällaista karppaajan pizzaa vaihteeksi, vaikken karppailekaan :) Ihan hyvää. Pohjasta tosin tuli vähän kuiva... Pitää kokeilla lyhempia paistoaikoja seuraavalla kerralla :) Tämä ohje siis tuollaiseen vajaaseen puolikkaaseen uunipeltiin...

      munaa keltuaiset ja valkuaiset erotettuna

         

         aromisuolaa

 

 

400g       jauhelihaa

 

           sipuli silppuna

 

3            pekonisiivua silppuna

 

100g      juustoraastetta

 

3 tl         tomattipyrettä

 

              suolaa

 

              pippuria

 

              pizzamaustetta

 

 

Vatkaa ensin valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon hieman vatkatut keltuaiset ja ripaus suolaa. Sekoita varovasti yhteen ja kaada voidellulle uunipannulle. Paista uunissa 200C 15min.

 

Pieni sipuli ja laita pannulle. Lisää sekaan jauheliha joka ruskistetaan hyvin. Mausta suolalla ja pippurilla.

 

Levitä pohjalle tomaattipyre, jauhelihaseos ja ripottele pinnalle juustoraaste. Laita päällimmäiseksi vielä pekonin palat ja laita vielä uuniin 20 minuutiksi (tai kunnes pinta on kauniin ruskea).

 

Tässä vielä kuva koko pizzasta.