Kokeilinpa tällaista karppaajan pizzaa vaihteeksi, vaikken karppailekaan :) Ihan hyvää. Pohjasta tosin tuli vähän kuiva... Pitää kokeilla lyhempia paistoaikoja seuraavalla kerralla :) Tämä ohje siis tuollaiseen vajaaseen puolikkaaseen uunipeltiin...
3 munaa keltuaiset ja valkuaiset erotettuna
aromisuolaa
400g jauhelihaa
1 sipuli silppuna
3 pekonisiivua silppuna
100g juustoraastetta
3 tl tomattipyrettä
suolaa
pippuria
pizzamaustetta
Vatkaa ensin valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon hieman vatkatut keltuaiset ja ripaus suolaa. Sekoita varovasti yhteen ja kaada voidellulle uunipannulle. Paista uunissa 200C 15min.
Pieni sipuli ja laita pannulle. Lisää sekaan jauheliha joka ruskistetaan hyvin. Mausta suolalla ja pippurilla.
Levitä pohjalle tomaattipyre, jauhelihaseos ja ripottele pinnalle juustoraaste. Laita päällimmäiseksi vielä pekonin palat ja laita vielä uuniin 20 minuutiksi (tai kunnes pinta on kauniin ruskea).
Tässä vielä kuva koko pizzasta.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.