Kokeiltiin tehdä mädistä jotain... Itse en voi sietää mitään tällaista, mutta kuulemma oli tosi hyvää  Alkuperäinen ohje löytyi Savon Sanomien sivuilta.

Mätihyydyke

2   liivatelehteä
1/4dl   sitruunamehu
1tlk   kermaviiliä
2   keitettyä munaa
1   pieni sipuli
150g    kirjolohenmätiä
tilliä
ruohosipulia
ripaus suolaa
valkopippuria

Pane liivatelehdet kylmään veteen noin viideksi minuutiksi.
Lisää kermaviilin joukkoon hienonnetut munat ja sipuli, mäti sekä mausteet. Maistele ja lisää suolaa tarpeen mukaan.
Puserra liivatelehdistä vesi pois ja liota ne kuumennettuun sitruunamehuun. Lisää liivate ohuena nauhana muiden aineiden joukkoon. Kaada seos pieniin annosvuokiin tai yhteen suurempaan vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään. Kasta vuoka hetkeksi kuumaan veteen ja kumoa hyytelö tarjolle. Tarjoa keitettyjen perunoiden, paahdetun ruisleivän ja salaatin kanssa.