Näitä kevyitä ja hyviä pullia söin joskus kaaaaaauan kauan sitten lapsena erään kaimani luona, muistan kun äitini häneltä pyysi reseptin. Nyt tuo resepti sattui silmiin ja hirmuinen toscapullan himo iski....
Toscapullat
18 pullaa
Taikina
100g pehmeää voita
5½ dl vehnäjauhoja
2tl kardemummaa
2dl kylmää maitoa
25g hiivaa
½tl suolaa
2rkl sokeria
Täyte
25-50g voita
2-3rkl sokeria
Kuorrute
75g voita
1dl sokeria
100g mantelilastuja
2rkl vehnäjauhoja
2rkl maitoa
Aloita taikinasta. Sekoita ensin kolme ensimmäistä ainetta yhteen, samoin kun neljä seuraavaakin. Yhdistä seokset ja sekoita tasaiseksi, älä vaivaa!
Kauli taikina levyksi, levitä pintaan täyte, eli voi ja sokeri. Halutessa nekin voi ensin yhdistää massaksi ja levittää yhtäaikaa taikinalle. Rullaa levy ja paloittele se 18 osaan. Asettele pullat paperivuokiin.
Kohota pullia 1-1½h. Paista kuorruttamattomia pullia 225 asteessa 5min.
Sekoita kuorrutteen aineet kattilassa ja nostele kuuma kuorrute pullien päälle. Paista pullia vielä 7-10 minuuttia.
Muista varoa kuumaa kuorrutetta, älä kiirehdi syömisen kanssa
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.