Näitä kevyitä ja hyviä pullia söin joskus kaaaaaauan kauan sitten lapsena erään kaimani luona, muistan kun äitini häneltä pyysi reseptin. Nyt tuo resepti sattui silmiin ja hirmuinen toscapullan himo iski....  

Toscapullat
18 pullaa

Taikina
100g   pehmeää voita
5½ dl   vehnäjauhoja
2tl   kardemummaa

2dl   kylmää maitoa
25g   hiivaa
½tl   suolaa
2rkl   sokeria


Täyte
25-50g   voita
2-3rkl   sokeria


Kuorrute
75g   voita
1dl   sokeria
100g   mantelilastuja
2rkl   vehnäjauhoja
2rkl   maitoa


Aloita taikinasta. Sekoita ensin kolme ensimmäistä ainetta yhteen, samoin kun neljä seuraavaakin. Yhdistä seokset ja sekoita tasaiseksi, älä vaivaa!
Kauli taikina levyksi, levitä pintaan täyte, eli voi ja sokeri. Halutessa nekin voi ensin yhdistää massaksi ja levittää yhtäaikaa taikinalle. Rullaa levy ja paloittele se 18 osaan. Asettele pullat paperivuokiin.

Kohota pullia 1-1½h. Paista kuorruttamattomia pullia 225 asteessa 5min.

Sekoita kuorrutteen aineet kattilassa ja nostele kuuma kuorrute pullien päälle. Paista pullia vielä 7-10 minuuttia.

Muista varoa kuumaa kuorrutetta, älä kiirehdi syömisen kanssa