Tää on ollu jo pari vuotta kokeilulistalla, kun kaikki niin kovasti tätä on kehunut. Oletin tämän vain olevan ihan huippumakeaa niin on jäänyt kokeilematta. Yllätyin, ei ollutkaan! Ei tämä tosin nyt niiiiiiiin kauhean hyvää ollut kun kaikki väitti  Hyvää kyllä, mutta ei niiiiiiiiin hyvää  Elämä makeaksi -blogista otin ohjeen, ensi kerralla voisin lisätä hieman banskua vielä. Sitten sellainen huono puoli tässä ohjeessa oli, että nuo suklaa-Digestivet sattuu oleen yks mun lempparikekseistä... Eli tähän torttuun tuli kolmea keksiä vaille 300g keksiä pohjaan

Banoffee-torttu

Pohja
300g   suklaa Digestive-keksejä
100g   voita

Täyte
397g   kondensoitua maitoa
2   banaania
2dl   kermaa
2tl   vaniljasokeria
kaakaojauhetta

Murustele keksit ja sekoita ne sulatetun voin kanssa hyvin sekaisin.
Pingota 18 cm:n irtopohjavuoan pohjlle leivinpaperi ja taputtele keksivoi-seos vuoan pohjalle ja hieman reunoille, nosta jääkaappiin jähmettymään siksi aikaa kun valmistat toffeen kondensoidusta maidosta.
Irrota etiketit purkista ja laita se vesikattilaan kiehumaan alhaiselle lämmölle noin 3 tunniksi. Tänä aikana se tiivistyy ja muuttuu toffeeksi.
Kolmen tunnin päästä aukaise säilykepurkki ja kaada se pohjan päälle, levitä tasaiseksi. Nosta jääkaappiin tai pakkaseen että seos jäähtyy.
Vaahdota kerma ja mausta se vaniljasokerilla.
Pilko yksi banaani toffeen päälle, peitä torttu kermavaahdolla ja pilko toinen banaani kermavaahdon päälle.
Sihtaa lopuksi kaakaojauhetta tortun päälle ja herkuttele!

Sitten vielä tällainen juttu. Olin kaupassa ihan tohkeissani että JEEEE viimein kuohukermaa pitkällä päiväyksellä. Tipuin melkoisella rytinällä pilvistä. On niin keinotekoisen makuista kermaa ettei toista! Ja ihan kauhea jälkimaku jää suuhun