Paholaisen piirakka (pellillinen)
Pohja
5dl vehnäjauhoja
4 3/4dl sokeria
1tl leivinjauhetta
1tl soodaa
1tl vanilliinisokeria
1tl suolaa
1dl tummaa kaakaota
sekoita kuivat ainekset keskenään hyvin sekaisin
50g sulatettua rasvaa
2½dl vettä
lisää kuiviin aineisiin vatkaten sähkövatkaimella 2 min.
3 kananmunaa
lisää seokseen ja jatka vatkaamista vielä 2 min.
Ripottele leivinpaperin päälle pellille mariannerouhetta (itse sekoitin suoraan taikinaan!!) ja kaada löysä taikina sen päälle. Paista piirakkapohjaa n. 200 asteessa 20-25 min.
Kuorruta jäähtynyt pohja seuraavalla kuorrutuksella
Kuorrutus
n5dl tomusokeria
70g rasvaa
4rkl maitoa
2tl vanilliinisokeria
Vaahdota rasva ja lisää muut ainekset ja levitä pohjan päälle. Ripottele pinnalle vielä mariannerouhetta.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.