KakkuKatrin blogissa oli aivan mielettömän ihanan näköinen kokeilu. Siispä kokeilin minäkin. Tämän mun kakun ulkonäkö ei kyllä mitenkään päin vedä vertoja KakkuKatrin luomukselle.... Vuorasin vuoan leivinpaperilla laitoja myöten, se paperi tuli niin korkealle että kun laitoin folion pintaan niin se paperi taittui sinne keskellepäin ja sai aikaan aika rähmäisen kokonaisuuden  Mutta hyväähän tämä oli, ei ole moittimista. Suosittelen katsomaan mielummin KakkuKatrin blogista kuvaa kuin tätä

Tein vain puolikkaan annoksen pienempään vuokaan ja mies soseutti pakkasesta mansikkaa kaveriksi.

Kinuskinen juustokakku

Kinuski
1tlk   kondensoitua maitotiivistettä

Pohja
250g   Digestive keksejä
100g   voita

Täyte
800g   Philadelphia maustamatonta tuorejuustoa
1 pieni purkki   smetanaa
1 pieni purkki   ranskankermaa
2dl   tomusokeria
4   kananmunaa
2tl   vaniljasokeria

Aloita valmistamalla kinuski, tämän voi tehdä jo edellisenä päivänä jos keität kinuskin kattilassa. Säilytä avaamaton maitotölkki keittämisen jälkeen jääkaapissa.
Irrota etiketit purkista ja laita se vesikattilaan kiehumaan alhaiselle lämmölle noin 3 tunniksi. Varmista, että kattilassa riittää vettä koko 3 tunnin ajan. Maito tiivistyy kinuskiksi tölkin sisällä.
Kuumenna uuni 170 asteeseen. Hienonna keksit aivan hienoksi. Sulata voi ja sekoita keksimurut ja voi sekaisin.
Voitele irtopohjaisen kakkuvuoan pohja leivinpaperilla. Laitoin myös reunoille leivinpaperisuikaleet. Painele keksiseos irtopohjaisen vuoan pohjalle leivinpaperin päälle.
Vatkaa tuorejuusto, ranskankerma ja smetana keskenään tasaiseksi. Lisää joukkoon tomusokeri, vaniljasokeri ja kananmunat. Vatkaa varovasti ainekset sekaisin. Täytteen tulee olla tasaista, mutta vältä vatkaamasta liikaa ettei siihen tule turhaan ilmakuplia.
Kaada puolet täytteestä keksipohjan päälle, sen jälkeen levitä tai pursota puolet kinuskista kakun päälle, laita kinuskin päälle loput täytteestä ja lopuksi loput kinuskista.
Paista kakkua 170 asteisessa uunissa noin 1,5 h. Vuoraa pinta foliopaperilla, ettei pinta ruskistu. Kun kakku on kypsä, sammuta uuni, mutta jätä kakku uuniin vielä pariksi tunniksi.
Jäähdytä kakku ja tarjoile se kylmänä esim.marjojen kanssa.