Yksi kuvamuisto viimekesältä... oman rakkaan tyttären 1v tarjoiluista. Tarjolla oli vaahtokarkkitikkareita (vaahtokarkit kastettuna eri suklaisiin ja stösseleihin), kantokakku on sama kuin aiemmin tekemäni suklaakakku, erilailla esillä vaan. Kannon kupeessa on sokerimassapupu pylly pystyssä. Utelias Vili oli gluteeniton, täytteenä jo useampaan kertaan käytetty mousse. Smoothiekakun täytteitä en tarkasti muista, mutta mukailin Kinuskikissan ohjetta, gluteenittomalla keksipohjalla. Perinteiset kinkku- ja kalavoikkarit, ja Kinuskikissan raparperimuffinssit. Maissinaksuja ja viinirypäleitä unohtamatta.

IMG-20150615-WA0002.jpg 

Raparperimuffinssit ja valkosuklaavaahto

Taikina:
150 g voita tai margariinia
1 ½ dl sokeria
2 munaa
3 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 dl maustamatonta jogurttia

Täyte:
200 g raparperia
2 rkl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
1 ½ tl kanelia

Kuorrutus:
130 g valkosuklaata
2 dl vispikermaa

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen. Yhdistä vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään. Sekoita taikinaan vuorotellen jugurtin kanssa.
Lusikoi taikina muffinssivuokiin.
Leikkaa raparperit paloiksi. Sekoita joukkoon sokerit ja kaneli. Painele raparpereita syvälle muffinssitaikinan sisään.
Paista 200 asteessa 15 – 20 minuuttia. Anna jäähtyä.

Sulata valkosuklaa mikrossa miedolla lämmöllä. Vatkaa vispikerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon valkosuklaasula. Laita valkosuklaakerma pursotuspussiin, jossa on tähtitylla. Pursota kierteitä muffinssien päälle.