Mmm..
Kebabliha
800g naudan jauhelihaa
30g aromisuolaa
1/5 dl pippurisekoitusta (tai pelkkää mustapippuria)
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Laita mausteet astiaan ja lisää jauheliha. Vaivaa seos hyvin sekaisin ja paina vaikka rystysillä mahdolliset ilmat massasta pois. Mitä tiiviimpi massa, sen parempi! Tee jauhelihamassasta noin 5cm paksuinen pötkylä ja kääri se TIUKASTI folioon ja rullaa päät vielä niin että se näyttää ihan karkkipaperilta.
Laita pötkylä pellille tai ritilälle 100 asteiseen uuniin ja anna sen kypsyä 3h 30 min.
ÄLÄ yritä nopeuttaa kypsymistä nostamalla uunin lämpöä, koska silloin tuloksena on jauhelihamureke!
Me viipaloidaan yleensä juustohöylällä... Tai siis silloin kun tuo onnistuu eikämurene käsiin ;)
Kastike
1prk tomaattimurskaa
1prk tulista salsaa
2 valkosipulinkynttä
1/3 punainen chili
chilijauhetta
tabascoa
ripaus suolaa
Soseuta kaikki sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi ja keitä kasaan.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.