Pahoitteluni, kuvat väärinpäin. En saanut käännettyä kun tässä tabletin ja kännykän kanssa pelaan...

Kaveri pyysi minua tekemään veljensä 40-v juhliin kakun. Peppu. Stringit. Saab. Siinä toiveet :) täytteeksi otin Pullahiiren mango--mandariinikakun massan, tosi hyvää tuli!

Täyte on siis sopiva 18-22cm kokoiseen vuokaan, jos haluat tehdä juustokakun tästä!

20160521_122423.jpg

Mango-mandariinitäyte

Täyte
1 tkl (425g/230g)   säilykemangoa
1 tlk (312g/175g)   säilykemandariinia
5   liivatelehteä
3 dl   vispikermaa
100 g   maustamatonta tuorejuustoa
1   sitruuna
0,5 dl   tomusokeria
3 tl   vaniljasokeria

Valmista täyte soseuttamalla valutetut mangot ja mandariinit. Laita liivatteet likoon kylmään veteen noin 5-10 minuutin ajaksi. Vatkaa kerma vaahdoksi. Notkista toisessa kulhossa tuorejuusto yhdessä tomusokerin ja vaniljasokerin kanssa. Purista sitruunasta mehu ja kuumenna se kiehuvaksi. Purista liotetuista liivatteista ylimääräinen neste pois ja sulata ne kuuman sitruunamehun joukkoon. Kaada liivateneste hedelmäsoseen joukkoon koko ajan sekoittaen ja lisää hedelmäsose sen jälkeen tuorejuuston joukkoon. Vatkaa seos tasaiseksi ja nostele lopuksi kermavaahto joukkoon.

20160521_122417.jpg

Kakku on kuuden munan kakku, kolmenlasin tekniikalla. Tosin sokeria laitan aina hieman vähemmän kun muita.

Kuorrutus on vaahtokarkinmakuista kaulintamassaa.

20160521_122346.jpg