Pakkohan se oli kanssa testata Pullahiiren esitestaamia Kristallipullia. Ja onneks testasin! Aiiii IHANIA! Tosi pehmeää ja aaaahh.. Sanoinkuvaamatonta! Kuva ei tee oikeutta näille!!
2 dl Vanilla-vaniljakastiketta
1 dl vettä
¾ dl sokeria
½ rkl vaniljasokeria
½ rkl kardemummaa
½ tl suolaa
1 pss kuivahiivaa
n.6 dl vehnäjauhoja
50 g margariinia
Voiteluun:
50 g margariinia sulatettuna
1 dl hienoa sokeria
1 rkl vanilliinisokeria
Lämmitä vaniljakastike ja vesi reilusti kädenlämpöiseksi (+42 C). Lisää sokeri, kardemumma ja suola sekä osa jauhoista, joihin kuivahiiva on sekoitettu. Lisää loput jauhot ja huoneenlämpöinen margariini. Alusta taikina tasaiseksi. Anna kohota liinan alla lämpimässä paikassa noin 30-40 minuuttia. Kaada taikina jauhotetulle pöydälle ja pyöritä siitä kaksi n. 25 cm pitkää tankoa. Jaa tangot 12 osaan. Pyöritä palat pulliksi tai rullaa pitkäksi pötköksi ja tee pötköstä solmu. nosta uunipellille leivinpaperin päälle. Anna kohota liinan alla lämpimässä paikassa noin 30 minuuttia. Paista pullia 225C:ssa 7-8 minuuttia.
Pullista tulee tosi pieniä, Itse tein taikinasta 20 solmupullaa.
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Mittaa kulhoon kuorrutusta varten sokeri ja vanilliinisokeri. Sekoita.
Voitele kypsät kuumat pullat margariinilla ja pyörittele sokeriseoksessa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.